Lumilautailijat vetoavat ilmaston puolesta

Suomen Lumilautaliitto ja siihen kuuluvat lautailijat Risto Mattila, Heikki Sorsa, Antti Autti ja Meri Peltonen allekirjoittavat WWF:n ilmastovetoomuksen BoardExpo-tapahtumassa Lumilautaliiton näyttelyosastolla lauantaina 1. marraskuuta.

Vetoomuksella pyritään vaikuttamaan maailman hallituksiin, jotka kokoontuvat Posznanissa, Puolassa joulukuussa järjestettävässä kokouksessa. Kokouksella haetaan suuntaviivoja Kioton sopimuksen jälkeiselle ajalle koko maailman kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi. Kyseessä on tämän vuoden merkittävin poliitikkojen kansainvälinen ilmastokokous.

Ennen allekirjoitusta lumilautailijat ja WWF:n ilmastoasiantuntijat Karoliina Auvinen ja Marja Kaitaniemi keskustelevat klo 13.30–13.55 Lumilautaliiton näyttelyosastolla ilmastonmuutoksen vaikutuksista lumilautailuun nyt ja tulevaisuudessa.

WWF:n näyttelyosastolla voi allekirjoittaa henkilökohtaisen vetoomuksen kansanedustajille ilmastolain aikaansaamiseksi.

Lisätietoja:
Ilmasto-ohjelman päällikkö Karoliina Auvinen, WWF, puh. 050 330 5418
Toimitusjohtaja Mats Lindfors, Suomen lumilautaliitto ry, puh. 0400 747 356