Esko Aho vastuullisen liiketoiminnan online-keskustelussa

Nyt on hyvä tilaisuus ottaa selvää, miten johtavat suuryritykset ovat onnistuneet yhdistämään taloudellisen kasvun ja hiilidioksidipäästöjen pienentämisen.

WWF Climate Savers ja The Economist -lehti järjestävät keskiviikkona 18.11. online-paneelikeskustelun vastuullisesta liiketoiminnasta. Tilaisuus alkaa kello 20.30 Suomen aikaa ja kestää tunnin. Keskustelemassa ovat muun muassa Esko Aho (Nokia), Jeff Seabright (Coca-Cola) sekä kansainvälisen WWF:n globaalin ilmasto-ohjelman johtaja Kim Carstensen.

Osallistuminen on maksutonta. Rekisteröidy ja lähetä kysymyksesi jo etukäteen osoitteessa http://try.webex.com/mk/get/PTB_WWF_LP?TrackID=1020302%20

WWF:n Climate Savers -ohjelma tarjoaa asiantuntemustaan edelläkävijäyrityksille, jotka haluavat vähentää hiilidioksidipäästöjään. Vuoteen 2010 mennessä Climate Savers -yritykset vähentävät yhteenlaskettuja päästöjään vähintään 14 miljoonalla tonnilla vuosittain.

Lue lisää Climate Savers -ohjelmasta

WWF Suomi on osa kansainvälistä WWF-verkostoa, joka työskentelee maailman ainutlaatuisimpien luontokokonaisuuksien ja uhanalaisimpien lajien pelastamiseksi. WWF:n tavoitteena on maapallo, jossa ihmiskunta elää sopusoinnussa luonnon kanssa. Tavallisten ihmisten lahjoitukset mahdollistavat WWF:n työn. Erilaisia tukitapoja internetissä: www.wwf.fi/tue_toimi