Pandapalkinto taas haettavana

Tiedätkö hienon hankkeen, joka edistää ympäristön- tai luonnonsuojelua? Suunnitteletko itse sellaista?  Kerro hankkeesta meille, niin se voi saada 20 000 euroa rahoitusta.  

WWF on vuodesta 1999 lähtien jakanut Pandapalkinnon. Sillä palkitaan luonnon- ja ympäristönsuojelun hyväksi tehtyjä tekoja, aloitteita ja tutkimushankkeita sekä edistetään kestävää kehitystä ja elämäntapaa.

WWF jakaa Pandapalkinnon erillisestä Anderssonin rahastosta. Palkinnon voi saada suunniteltu tai käynnissä oleva hanke. Palkintosumma on 20 000 euroa. Hakijana voi olla yksi tai useampi henkilö, yritys tai yhteisö.

Viimeksi palkinto jaettiin puoliksi Luonto-Liiton Salakaadot seis –kampanjalle, joka kitkee susien salametsästystä ja rakentaa susimyönteistä ilmapiiriä, sekä Virtavesien hoitoyhdistys Virholle, joka on kunnostanut jo kaksikymmentä vuotta pääkaupunkiseudun pienvesiä.

Vuoden 2012 Pandapalkinto-haku alkaa 3.3. ja se päättyy 31.3.2012.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen [email protected] tai WWF, Pandapalkinto, Lintulahdenkatu 10, 00500 HKI.

Lisätietoa palkinnosta.

Lisätietoja:
suojelujohtaja Jari Luukkonen, 040 585 0020, [email protected]