WWF ja Green Office esillä Ratkaisun Paikka 2013 -messuilla

WWF Suomen yritysyhteistyötä esitellään Ratkaisun Paikka 2013 -yritysvastuutapahtumassa tiistaina 14.5.2013 Wanhassa Satamassa Helsingissä. 

Yksi messujen puhujista on Green Office -päällikkö Helka Julkunen. Helka esittelee Green Office -ohjelmaa ja sen tuloksia klo 11.20-11.40.

Lisäksi WWF:n pääsihteeri Liisa Rohweder on mukana päätösseminaarin paneelikeskustelussa. Keskustelun aiheena on Solving sustainability challenges with CR. Päätösseminaari järjestetään klo 16.05-16.55.

Olemme tapahtumassa mukana koko yritysyhteistyötiimin voimin. Tule käymään ständillämme kuulemassa mitä uutta on meneillään! Voit myös varata kanssamme tapaamisen juuri sinulle sopivaan aikaan Meeting Plannerin kautta.

FIBSin järjestämä Ratkaisun Paikka -yritysvastuutapahtuma tuo yhteen eri liiketoimintojen ammattilaiset, jotka haluavat luoda yhä kilpailukykyisempiä yrityksiä kestävien ja vastuullisten ratkaisujen kautta. Messuille on vapaa pääsy.

Lue lisää Ratkaisun Paikka -messuista