WWF Nuoret

WWF Nuoret on ryhmä vapaaehtoisia, jotka ovat mukana ideoimassa, suunnittelemassa ja toteuttamassa kanssamme kestävään ruuankulutukseen liittyviä projekteja. WWF Nuoret järjestää kanssamme kampanjoita, tapahtumia ja innostaa tuhannet suomalaiset nuoret mukaan WWF:n toimintaan.

Haku WWF Nuoriin vuodelle 2021 on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

WWF Nuorissa on erilaisia ihmisiä ja monenlaista osaamista. Uusi joukko vapaaehtoisia 18-25-vuotiaita nuoria aloittaa tammikuussa ja tulee  muun muassa tekemään podcastia, somejulkaisuja, kuvaamaan reseptejä, vaikuttamaan politiikkaan ja työskentelemään yritysten kanssa.

WWF Nuorissa pääsee yhdessä WWF:n asiantuntijoiden kanssa edistämään kestävää ruoankulutusta ja -tuotantoa. Kestämätön ruoantuotanto on suurin yksittäinen syy luonnon monimuotoisuuden romahtamiseen, ja ruoka muodostaa viidesosan suomalaisen hiilijalanjäljestä.

WWF Nuorissa pääsee myös oppimaan lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, viestinnästä ja projektityöskentelystä. Nuoret luovat ja toteuttavat uudenlaisia ympäristövaikuttamisen tapoja sekä tekevät kansainvälistä yhteistyötä muiden WWF:n Nuorten kanssa osana kansainvälistä Eat4Change -hanketta.

WWF Nuorilla on kolme eri paikallisryhmää Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Ryhmät tapaavat pääasiassa arki-iltaisin 1–2 kertaa kuukaudessa.  WWF Nuorissa toimiminen on vapaaehtoistyötä, eikä siitä makseta palkkaa, mutta mahdolliset matkakulut korvataan.

Lisää tietoja WWF Nuorten toiminnasta löydät osoitteesta www.wwfnuoret.fi ja Instagram-tililtä @wwfnuoret.

Ota yhteyttä

Projektityöntekijä
Fanny Aapio