Pandan polku on nyt WWF-lehti

Pandan polku -lehti on uudistunut. Mylläsimme lehteä aina nimeä myöten. Pandan polku on nyt WWF-lehti – lehti elävän maapallon puolesta.

Lehden päätarkoitus on kuitenkin ennallaan: teemme lehteä WWF:n tukijoille ja ystäville ja kerromme siitä, mitä he ovat auttaneet meitä saamaan aikaan. Kerromme myös siitä, mitä jokainen meistä voi tehdä, jotta luonto ja ihmiset voisivat hyvin.

Vaikka entinenkin Pandan polku oli hyvä lehti, halusimme haastaa itseämme vähän enemmän. Puutuimme lehden ulkoasuun keventämällä ja raikastamalla sitä sekä monipuolistamalla kuvitusta. Jatkossa tarjoamme lehden lukijoille myös entistäkin upeampia valokuvia suojelutarinoiden rinnalla.

Tahdomme myös vastata paremmin viime lukijatutkimuksessa esitettyihin toiveisiin.

Lisäsimme muun muassa tietoa WWF:n maailmanlaajuisesta suojelutyöstä ja kansainvälisistä suojelusaavutuksistamme. Teimme kummeille omat sivut, joissa kerrotaan erityisesti heille suunnatuista palveluista. Jokaisessa lehdessä kerromme myös WWF Suomen kehitysyhteistyöhankkeista sekä yhteistyöstämme yritysten kanssa ympäristön suojelemiseksi. Poistimme ruotsinkielisen jutun, koska yhdellä ainoalla jutulla koimme palvelevamme ruotsinkielisiä ainoastaan nimellisesti.

Hyvä lukija, odotamme mielipidettäsi uudistuneesta lehdestä. Voit haastaa meitä lähettämällä postia osoitteeseen [email protected] tai WWF Suomi / WWF-lehti, Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki.

Innostavaa kevättä!

Teksti: Anne Brax, päätoimittaja