Itämeri ja kalat kiittävät!

Joskus jopa ilmiselvien ja helposti hoidettavien epäkohtien korjaaminen on tuskastuttavan hidasta. Tällainen epäkohta on ollut jättimäisten risteilyalusten mahdollisuus päästää jätevetensä puhdistamattomina Itämereen. WWF on vaikuttanut kymmenen vuotta tämän käsittämättömän asian muuttamiseksi ja nyt saastuttamiselle pannaan viimein piste. Juhlaan on syytä! Lue meidän ja tukijoidemme hienosta saavutuksesta lehtemme sivulta 17.

Sinnikäs ja kärsivällinen toimintamme on tuonut paremmat olot myös kaloille. Vuoden lopussa päättynyt monivuotinen Kalakampanjamme on arvioitu, ja tulokset ovat erinomaiset. Kalakaupan vastuullisuus Suomessa on lisääntynyt huimasti ja uhanalaisten kalakantojen suojelussa on edetty harppauksin. Meidän ja yhteistyökumppaneidemme upeasta työstä kalojen suojelemiseksi kerrotaan sivuilla 7 ja 20.

Seuraavaksi lisäämme ponnistuksiamme Suomen metsien ja metsälajien auttamiseksi. Sadat eliölajit, joille metsä on koti, ovat kärsineet laajamittaisen metsätalouden takia. Töyhtötiainen ja monet sen kohtalotoverit ovat ahdingossa, mutta myös ratkaisut ovat olemassa. Tästä kerromme sivuilla 12-16.

Seuraa meitä, niin näet, miten sinä voit auttaa metsäluontoa!