Pinnalla nyt! Nappaa talteen WWF:läisten talviset vinkit

WWF-lehden Pinnalla nyt -palstalla WWF:n työntekijät antavat vinkkejä, mitä mukavaa talvella voisi tehdä. Joukossa on mukana ulkoilutärppejä, ruokavinkkejä ja kurkistus joutomaille.

 • Taidetta taivaan täydeltä

  Talven hämärässä voi ihastella luonnon tarjoamaa taide-elämystä – tähtitaivasta. Suosittelen matkaamaan alueelle, jossa on mahdollisimman vähän valosaastetta ja pilvetön taivas. Muista pukeutua lämpimästi!

  Konsta Kilponen, HR-harjoittelija

 • Kurkista joutomaalle

  Talvisaikaan kannattaa vilkuilla joutomaa-alueiden rikkaruohostoja. Siemenkasvien kimpussa saattaa hääriä niin lintuja kuin pikkunisäkkäitäkin. Vaikka nimi joutomaa viittaa joutavaan, voivat tällaiset alueet tarjota talven läpi taisteleville eläimille elintärkeää apetta.

  Totti Toiskallio, viestinnän asiantuntija

 • Luistimet jalkaan ja ulkojäille

  Ei muuta kuin luistimet kassiin ja ulkojäille yksin, perheen tai kavereiden kanssa! Halutessanne ottakaa lätkämailat mukaan ja pistäkää pelit pystyyn. Loistava tapa nauttia raikkaasta ilmasta ja liikunnasta.

  Lauri Kattainen, talousasiantuntija

 • Kestäviä kalavalintoja joulupöytään

  Kalaruuat ovat monen joulupöydän vakio, mutta ympäristön kannalta ei ole samantekevää, mitä lajeja syömme. Suosi joulun kalamenussa WWF:n Kalaoppaan vihreän listan lajeja, kuten silakkaa ja silliä. Myös savusärki on huippuherkullista!

  Matti Ovaska, suojeluasiantuntija

 • Kansallispuiston laduille

  Kansallispuistot ovat upeita kohteita talvellakin! Kunnon latuverkostoja kaipaavalle hieno kohde on Urho Kekkosen kansallispuisto, jonne pääsee julkisilla melko vaivattomasti.

  Eeva-Maija Kakko, projektityöntekijä