Julkaistu

WWF:n 20 000 euron Pandapalkinto haettavana

WWF Suomi julistaa haettavaksi vuoden 2008 Pandapalkinnon, jolla halutaan edistää ja palkita aktiivisia luonnon- ja ympäristönsuojeluhankkeita. Palkintoja voidaan antaa yksi tai useampia, ja niiden yhteissumma on 20 000 euroa. Hakijana voi olla yksi tai useampi henkilö, yritys tai yhteisö. Pandapalkinto jaetaan nyt jo kymmenennen kerran.

WWF jakaa Pandapalkinnon joka vuosi erillisestä Pandapalkinto-rahastosta. Sillä palkitaan luonnon- ja ympäristönsuojelun hyväksi tehtyjä tekoja, aloitteita ja tutkimushankkeita sekä edistetään kestävää kehitystä ja elämäntapaa. Pandapalkinnon voi saada suunniteltu tai käynnissä oleva hanke.

“WWF:n Pandapalkinto on jo muodostunut jokavuotiseksi perinteeksi. Palkinnolla haluamme rohkaista suunnittelemaan ja toteuttamaan joko paikallisesti, valtakunnallisesti tai kansainvälisesti merkittäviä hankkeita luonnon- ja ympäristönsuojelun edistämiseksi”, sanoo pääsihteeri Timo Tanninen WWF Suomesta.

Pandapalkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1999. Vuonna 2007 palkinnon sai Joensuun yliopiston saimaannorppatutkimus. Jaettujen Pandapalkintojen yhteissumma on jo 160 000 euroa.

Pandapalkinnon hakuaika päättyy 6.10.2008. Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan osoitteeseen WWF, pääsihteeri Timo Tanninen, Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki.

Lisätietoja:
WWF Suomi / Pääsihteeri Timo Tanninen, puh. (09) 7740 1052, sähköposti etunimi.sukunimi@wwf.fi
www.wwf.fi/pandapalkinto