Tee keräys luonnolle

Oletko ajatellut, että haluat tehdä jotakin arvokasta luonnon hyväksi? Pienen tai vähän suuremman varainkeruukampanjan? Se voi liittyä syntymäpäivään, häihin, valmistujaisjuhliin, muistotilaisuuteen tai vaikkapa johonkin omaan tai yhdessä tehtyyn tempaukseen tai haasteeseen.

Mikä voisi olla sinun juttusi?

Selaa kuvia ja inspiroidu tehdyistä keräyksistä. Keräys kuin keräys onnistuu helposti WWF:n Oma keräys -palvelun, Facebookin varainkeruukampanjan tai perinteisen tilisiirron kautta.

3 helppoa tapaa tehdä keräys

1. Helppo ja kätevä WWF:n Oma keräys verkossa

Oma Keräys -palvelussa jokainen luonnonystävä voi perustaa oman keräyksen luonnon hyväksi. Voit valita suojelukohteen itse ja kertoa parilla rivillä, miksi juuri se on sinulle tärkeä. Saat oman keräyssivun, johon kaikki lahjoitukset ja lahjoittajien viestit tulevat näkyviin. Kannusta ystäväsi mukaan jakamalla Oma keräys -sivusi linkki. Keräyksen perustajana voit halutessasi myös julkaista keräyssivullasi päivityksiä, esimerkiksi kiittääksesi keräykseen lahjoittaneita. Lahjoituksia voi tehdä kätevästi korttimaksulla tai verkkopankissa, ja ne ohjautuvat suoraan WWF:n tilille. Luonto kiittää!

2. Nopea tapa kerätä varoja Facebookissa

Facebookin uusi ominaisuus antaa jokaiselle mahdollisuuden perustaa oma hyväntekeväisyyskampanja. Syntymäpäiväkeräyksen perustaminen on helppoa ja kestää vain muutaman minuutin. Sen jälkeen voit kutsua kätevästi kaikki Facebook-ystäväsi mukaan. Ystäväsi voivat lahjoittaa varainkeruukampanjaasi muutamalla klikkauksella Facebookista poistumatta, maksutapoina maksukortit ja PayPal. Valitse keräyskohteeksesi WWF Suomi ja lahjoitukset ohjautuvat lyhentämättömänä WWF:n ympäristösuojelutyöhön.

Huom. Vain henkilöt, jotka ovat aiemmin lahjoittaneet varainkeruukampanjaan Facebookissa käyttämällä sähköisen rahan tiliä, voivat luoda varainkeruukampanjan tai lahjoittaa varainkeruukampanjaan 1.7.2024 saakka, jonka jälkeen ominaisuus poistuu Metan toimesta kokonaan.

Tiesitkö, että...

Lahjoituslistapyyntö tulee ilmoittaa etukäteen tukijapalveluun.

3. Perinteinen keräys tilisiirrolla

Syntymäpäivätkö tulossa? Kerro ystävillesi, että toivot lahjojen sijaan lahjoitusta WWF:n luonnonsuojelutyölle. Ilmoita WWF:n tilinumero: FI40 5780 0710 0305 81, ja pyydä lahjanantajaa kirjoittamaan tilisiirron viestiosaan oma nimensä, sinun nimesi ja merkkipäiväsi, esimerkiksi ”Laila Lahjoittaja/ Seppo Sankari 60 vuotta”.

Jos lahjoituksesi ei ole yleislahjoitus WWF:n luonnonsuojelutyölle vaan haluat lahjoittaa jollekin tietylle kohteelle, kuten Itämeri, ilmasto, saimaannorppa, sademetsät, suomalainen metsä, jääkarhu tai tiikeri, ole ystävällinen ja kerro tukijapalveluumme keräyksestäsi ja sen kohteesta. Näin nimelläsi tulevat lahjoitukset ohjautuvat oikeaan kohteeseen.

Jos haluat saada tiedon lahjoittajista ja/tai kokonaissummasta, saat tiedon vain, mikäli olet ilmoittanut tukijapalveluun etukäteen keräyksestäsi. Ilmoita siis juhliesi päivämäärä, haluamasi lahjoituskohde ja yhteystietosi puhelimitse 040 192 3112 tai sähköpostilla tukija@wwf.fi. Lahjoituslistan lähetämme noin pari viikkoa merkkipäivän jälkeen, sillä kokemuksemme mukaan lahjoituksia tulee vielä merkkipäivän jälkeenkin.

Jos teet lahjoituksen ulkomailta, ilmoita pankkiyhteystiedot seuraavassa muodossa:

Pohjola Bank Helsinki, Finland
Bank account: BIC (SWIFT), code: OKOYFIHH
IBAN: FI40 5780 0710 0305 81

Myös yritykset voivat tehdä merkkipäivälahjoituksen WWF:n työhön, jolloin tilisiirron viestiosaan voi kirjoittaa yrityksen nimen.

Lisätietoja WWF:n toiminnasta ja WWF:n henkilötietojen käsittelystä.

 

Sinua saattaa kiinnostaa