Suojelkaa arktisen ainutlaatuista luontoa

Arktinen alue on valtavien muutosten kourissa ilmastonmuutoksen takia. Ilmasto lämpenee arktisella alueella ainakin kaksi kertaa muuta maapalloa nopeammin. Tämä aiheuttaa pohjoisten jäätiköiden sulamista ja merenpinnan nousua. Lämpenemisellä on vakavia seurauksia alueen lajeille ja koko maapallon tulevaisuudelle. Lahjoittamalla arktiselle yrityksenne on mukana pelastamassa pohjoista luontoa.

Uhat ja ratkaisumme

Rakennetaan yhdessä tulevaisuus, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa

WWF:n tavoitteena on pysäyttää luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen. Tukemalla työtämme yrityksenne on mukana pelastamassa arktista yhdessä kanssamme.

Lahjoitusvaroista noin 80 % käytetään suoraan luonnonsuojelun tarpeisiin. Noin 20 % käytetään raportointiin, hallintoon ja varainhankintaan.

Mitä yritysten tuella tehdään?

  • Vaikutamme kansalliseen ja kansainväliseen ilmastopolitiikkaan
  • Osallistumme kansainvälisiin ilmastoneuvotteluihin
  • Edistämme uusiutuvan energian käyttöönottoa ja energiatehokkuuden lisäämistä
  • Vahvistamme ilmastonmuutosta hillitsevää sijoittamista yhteistyössä finanssialan ja tutkijoiden kanssa
  • Torjumme metsäkatoa
  • Ajamme raskaan polttoöljyn kieltämistä arktisessa meriliikenteessä
  • Ylläpidämme vapaaehtoisia öljyntorjuntajoukkoja toimimaan myös arktisissa olosuhteissa
  • Tuemme erilaisia tutkimushankkeita, kuten kiljuhanhen satelliittiseurantaa
  • Ajamme luonnonsuojelualueiden perustamista arktiselle alueelle
  • Viestimme arktisesta alueesta ja sen merkityksestä

Sähköisellä kortilla viestitte yrityslahjoituksesta henkilöstölle, asiakkaille ja sidosryhmille

Kun tuette WWF:n luonnonsuojelutyötä vähintään 500 euron lahjoituksella, saatte yrityksenne käyttöön lahjoituskohteesta kertovan sähköisen kortin.

WWF:n yrityksille ja organisaatioille suunnatulla sähköisellä kortilla kerrotte asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä työyhteisölle tärkeästä tuestanne luonnon hyväksi. Viestintämateriaalia voi hyödyntää sisäisissä viestintäkanavissa, kuten sähköpostissa, sekä ulkoisesti verkkosivuilla, uutiskirjeessä ja sosiaalisessa mediassa.

Lahjoitus luonnolle on hieno vaihtoehto liikelahjoille tai henkilökunnan joululahjoille. Se kertoo arvoista ja yritysvastuusta niin sidosryhmille kuin henkilöstöllekin. Antamalla aineettoman yrityslahjan ja sähköisen kortin vähennätte ylikulutusta, joka on yksi suurimmista ilmastonmuutoksen etenemisen ja luonnon köyhtymisen syistä.

Maksutapoina ovat verkkolasku, korttimaksu ja verkkopankki. Lahjoituksen tehtyäsi tai verkkolaskun tilattuasi voit ladata sähköisen kortin kiitos-sivulta välittömästi käyttöösi. Kortin valkoiselle alueelle tulee näkyviin yrityksenne nimi ja lahjoitussumma. Halutessasi pystyt lataamaan kortin myöhemmin sähköpostiisi lähetetyn linkin kautta.

Haluaako yrityksenne auttaa luontoa suurella lahjoituksella ja viestiä tuesta laajemmin? Lue lisää

Kun yrityksenne tukee WWF:n luonnonsuojelutyötä vähintään 20 000 euron lahjoituksella, voimme tehdä yhteistyösopimuksen, johon määrittelemme yrityksellenne sopivimman suojelukohteen ja lahjoitussumman. Tuolloin sovimme myös mahdollisesta yhteisestä viestinnästä. Yhteistyöviestintä voi olla esimerkiksi näkyvyyttä WWF:n kanavissa tai työyhteisöllenne järjestetty webinaari, jossa suojeluasiantuntijamme kertoo luonnon tilasta ja yritystuen merkityksestä. Yrityksenne voi myös tehdä suuren lahjoituksen suoraan tämän lahjoitussivun kautta ilman sopimusta ja yhteistyöviestintää.

Lue lisää yhteistyötavasta ja ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Asiakkuuspäällikkö
Tiina Jussila

Tutustu WWF:n monipuolisiin yhteistyömahdollisuuksiin

Yhdessä yritysten kanssa rakennamme tulevaisuuden, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa. Yritykset voivat tukea WWF:n luonnonsuojelutyötä lahjoituksella tai toteuttaa konkreettisesti vastuullisuustavoitteitaan kumppaninamme.

Katso kaikki yritysten yhteistyötavat

Tutustu WWF:n monipuolisiin yhteistyömahdollisuuksiin

Yhdessä yritysten kanssa rakennamme tulevaisuuden, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa. Yritykset voivat tukea WWF:n luonnonsuojelutyötä lahjoituksella tai toteuttaa konkreettisesti vastuullisuustavoitteitaan kumppaninamme.