Jari Luukkonen aloittaa WWF Suomen pääsihteerinä 1.4.

WWF Suomi saa uuden pääsihteerin huhtikuun alussa, kun tehtävässä aloittaa järjestön suojelujohtajana tällä hetkellä toimiva Jari Luukkonen. WWF Suomen pääsihteerinä vuodesta 2009 asti toiminut Liisa Rohweder jää eläkkeelle pääsihteerin tehtävästä 31.3.

WWF:n uutena pääsihteerinä 1.4. aloittava Jari Luukkonen on työskennellyt WWF:ssä vuodesta 1995 lähtien. Luukkonen aloitti järjestössä projektipäällikkönä vastuullaan arktinen luonto ja sisävedet. Suojelujohtajana hän on toiminut vuodesta 1997 lähtien.

”Tulemme jatkamaan pääsihteerikaudellani töitä luontokadon pysäyttämiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Meillä on kiire edistää näiden aikamme suurimpien haasteiden ratkaisemista, sillä luonto on hyvinvointimme perusta. Nyt haluamme innostaa yhä suuremman joukon kansalaisia, yrityksiä, päättäjiä ja muita kumppaneita pysäyttämään kanssamme ympäristön hätätilan”, Luukkonen sanoo.

Luukkonen seuraa tehtävässä kauppatieteiden tohtori Liisa Rohwederia, joka aloitti WWF Suomen pääsihteerinä vuonna 2009. Rohwederin pääsihteerikauden aikana saimaannorppakanta lähes tuplaantui, ja WWF Suomen pitkäaikaisessa kumppanimaassa Nepalissa onnistuttiin kaksinkertaistamaan tiikerien määrä. WWF on myös vaikuttanut muun muassa kalakaupan vastuullisuuteen, kasvipainotteisen ruokavalion yleistymiseen sekä finanssisektorin murrokseen kohti vastuullista sijoittamista.

Pysy kartalla luonnonsuojelun kuulumisista - tilaa WWF Suomen uutiskirje

WWF:n uutiskirjeen avulla pysyt kartalla luonnonsuojelun tuoreimmista kuulumisista. Uutiskirje kolahtaa sähköpostiluukkuusi kerran kuukaudessa.

Tilaa uutiskirje

Pysy kartalla luonnonsuojelun kuulumisista - tilaa WWF Suomen uutiskirje

WWF:n uutiskirjeen avulla pysyt kartalla luonnonsuojelun tuoreimmista kuulumisista. Uutiskirje kolahtaa sähköpostiluukkuusi kerran kuukaudessa.