Ahvenrullat ja ruusukaalit

Helpot ja jouluiset ahvenrullat joulupöytään! Parasta joulupöydässä ovat herkulliset kasvis- ja kalaruoat. Ahvenrullat maustetaan, rullataan ja paistetaan uunissa kotimaisten ruusukaalien kanssa joulumausteilla maustetussa liemessä.

3-4
30 min

Ainekset

8 kpl ahvenfileitä
sormisuolaa
mustapippuria
rosepippuria
8 cocktailtikkua

1 rkl oliiviöljyä
300 g kotimaisia ruusukaaleja
1/2 appelsiinin mehu
1/2 dl valkoviiniä
2 kanelitankoa
2 tähtianista
3 rosmariininoksaa

Valmistusohje

  1. Mausta ahvenfileet sormisuolalla, mustapippurilla ja rouhitulla rosepippurilla. Rullaa ja sulje cocktailtikuilla.
  2. Lado ahvenrullat ja ruusukaalit uunivuokaan ja hiero niihin oliiviöljyä. Lisää appelsiinimehu, valkoviini ja joulumausteet. Tunge syvälle rullien väleihin rosmariininoksia. Paista 180 asteessa noin 15 minuuttia.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.

Tilaa tästä

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.