Grillatut paprikat

Grillatut paprikat ovat taattu kesän herkku! Ruuan kruunaa Earth Controlin suolattu ja paahdettu salaattisekoitus. Pähkinöitä, siemeniä ja kuivahedelmiä myyvä Earth Control lahjoittaa markkinointikampanjansa yhteydessä työllemme suomalaisten metsien suojelemiseksi.

3
30 min.

Ainekset

3 paprikaa
100 g bulguria
200 g kirsikkatomaatteja
3 rkl oliiviöljyä
50 g sokeriherneen palkoja
1 pss Earth Control paahdettua ja
suolattua salaattisekoitusta
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  1. Valmista bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele paprikat, halkaise ne pitkittäissuunnassa ja poista siemenet. Paloittele kirsikkatomaatit ja laita ne kuumaan grilliin/parilalle yhdessä paprikoiden kanssa. Kypsennä muutama minuutti kummaltakin puolelta, kunnes paprikat ovat pehmenneet.
  2. Hienonna basilika. Sekoita basilika, bulgur ja öljy. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Aseta paprikanpuolikkaat lautaselle ja täytä ne maustetulla bulgurilla.
  3. Lisää päälle grillatut tomaatit, herneenpalot ja Earth Control salaattisekoitusta.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.

Tilaa tästä

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.