
Grillatut paprikat
Grillatut paprikat ovat taattu kesän herkku! Ruuan kruunaa Earth Controlin suolattu ja paahdettu salaattisekoitus. Pähkinöitä, siemeniä ja kuivahedelmiä myyvä Earth Control lahjoittaa markkinointikampanjansa yhteydessä työllemme suomalaisten metsien suojelemiseksi.
3
30 min
Ainekset
3 paprikaa
100 g bulguria
200 g kirsikkatomaatteja
3 rkl oliiviöljyä
50 g sokeriherneen palkoja
1 pss Earth Control paahdettua ja
suolattua salaattisekoitusta
tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Valmista bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele paprikat, halkaise ne pitkittäissuunnassa ja poista siemenet. Paloittele kirsikkatomaatit ja laita ne kuumaan grilliin/parilalle yhdessä paprikoiden kanssa. Kypsennä muutama minuutti kummaltakin puolelta, kunnes paprikat ovat pehmenneet.
- Hienonna basilika. Sekoita basilika, bulgur ja öljy. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Aseta paprikanpuolikkaat lautaselle ja täytä ne maustetulla bulgurilla.
- Lisää päälle grillatut tomaatit, herneenpalot ja Earth Control salaattisekoitusta.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
