Ja­lo­to­fusa­laat­ti

Tätä värikästä salaattia on helppo varioida satokauden vihannesten ja hedelmien mukaan. Jalofoods ja WWF ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018. Jalofoods lahjoittaa 10 senttiä jokaisesta myydystä Jalotofu Maustamaton Luomu Reilu Kauppa (270 g) -tuotteesta WWF:n luonnonsuojelutyölle.

Annoksia: 3-4

Ainekset

1 pkt Jalotofu Maustamaton Luomu
1 pkt lehtikaalia tai salaattisekoitusta
1 punakaali (pieni)
1 raitajuuri
1 kypsä mango
1 dl granaattiomenan siemeniä
2 kpl (veri)appelsiinia
HoiSin-kastiketta (n. 2-3 rkl)
2 rkl seesaminsiemeniä
2-4 rkl öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Ota tofu paketista, halkaise ja painele kuivaksi talouspaperin avulla. Kuutioi tofu.

2. Pese lehtikaali ja revi se kulhoon. Pilko punakaali, raitajuuri, mango ja 1,5 appelsiinia
lehtikaalin joukkoon.

3. Purista puolikkaan appelsiinin mehu ainesten päälle ja sekoita
hyvin.

4.Paista tofukuutioita öljyssä noin 5-10 min, kunnes niihin tulee rapea pinta.

5. Ota levy pois päältä ja lisää HoiSin-Kastike tofujen joukkoon ja sekoita hyvin. Paista vielä
hetki.

6. Rakenna salaattiannos ja koristele granaattiomenan- ja seesaminsiemenillä.

Syö ympäristöystävällisesti

Kestämätön ruuantuotanto on suurin yksittäinen syy luonnon monimuotoisuuden romahtamiseen. Näin suojelet luontoa jokaisella suupalalla!

Lue vinkit

Syö ympäristöystävällisesti

Kestämätön ruuantuotanto on suurin yksittäinen syy luonnon monimuotoisuuden romahtamiseen. Näin suojelet luontoa jokaisella suupalalla!