Pinaattisalaatti
kardemummakastikkeella

Valmista herkullinen pinaattisalaatti hetkessä! Reseptin viimeistelee Earth Controlin paahdetut ja suolatut kurpitsansiemenet. Earth Control tukee WWF:n työtä suomalaisten metsien suojelemiseksi.

4
10 min

Ainekset

150 g babypinaattia
3 päärynää
4-5 rkl Earth Control paahdettuja ja suolattuja kurpitsansiemeniä

Kastike

1 tl jauhettua kardemummaa
3 rkl oliiviöljyä
1 tl nestemäistä hunajaa
1 rkl omenaviinietikkaa
suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Huuhdo pinaatinlehet huolellisesti ja kuivaa ne. Laita pinaatti isoon kulhoon. Leikkaa päärynät pieniksi kuutioiksi ja sekoita pinaatinlehtien kanssa.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele kastike salaatin sekaan. Ripottele kurpitsansiemenet salaatin päälle.
  3. Sopii tarjottavaksi grillattujen ruokien kanssa.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.

Tilaa tästä

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.