Raaka parsakaalisalaatti

Tämä hurmaava resepti valmistuu hetkessä! Kuivatut karpalot viimeistelevät salaatin rubiinimaisella kauneudella ja makean kirpakalla maulla. Pakkaa lounas eväsrasioihin ja ota mukaan vaikkapa luontoretkelle. Muun muassa pähkinöitä, siemeniä ja kuivahedelmiä myyvä Earth Control tukee WWF:n työtä suomalaisten metsien suojelemiseksi.

4
15 min

Ainekset

2 pientä parsakaalia
4 rkl auringonkukansiemeniä
4 rkl Earth Control kuivattuja karpaloita
2 omenaa
nippu ruohosipulia
6 rkl kasvipohjaista fraichea
1 rkl maalaissinappia
1 rkl omenaviinietikkaa
suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Pilko parsakaali pieniksi paloiksi, käytä myös varret. Pilko omenat pieniksi kuutioiksi ja hienonna ruohosipuli. Sekoita kulhossa kaikki ainekset.
  2. Mausta fraiche, sekoita tasaiseksi ja kääntele salaatin joukkoon.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.

Tilaa tästä

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.