Sinappisessa kaurakermassa
haudutetut silakkarullat

Kietaise silakkafileet käärölle ja hauduta meheväksi sinappisessa kaurakermassa. Suomalainen silakka on kalastettu pääosin Selkämereltä, jossa kalastus on kestävällä tasolla.

4
15 min + 30 min

Ainekset

600 g silakkafileitä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria myllystä
2 dl kaurakermaa
1-2 rkl sinappia
1 dl hienonnettua ruohosipulia tai tilliä
3 rkl korppujauhoja

Vuoan voiteluun: kasvipohjaista margariinia

  1. Poista fileistä selkäevät. Mausta fileet sisäpuolelta suolalla ja pippurilla.  Kietaise rulliksi. Lado rullat vuokaan.
  2. Yhdistä kerma, sinappi ja melkein kaikki yrttisilpusta. Jätä loput koristelua varten. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle korppujauhoja.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.

Tilaa tästä

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.