
Sitruunakirjolohi
Kirpakka sitruunakirjolohi sopii alkupalapöytään tai illanistujaisissa tarjottavaksi. Kotimaisen kirjolohen kasvatusta ohjaa tiukka ympäristölainsäädäntö. Vuonna 2014 näytimme kirjolohelle ensi kertaa vihreää valoa kalaoppaassamme. Kalatiskiltä kannattaa siis aina valita kotimaista kirjolohta
4
4-12 h
Ainekset
400 g kirjolohifilettä
2-3 sitruunan mehu
suolaa
pippuria
oliiviöljyä
Valmistusohje
- Leikkaa lohifileestä ohuita siivuja. Lado siivut kannelliseen astiaan ja lisää sitruunamehua niin, että lohisiivut juuri ja juuri peittyvät.
- Anna marinoitua neljä tuntia tai yön yli.
- Tarjoiltaessa lisää sitruunaloheen suolaa ja pippuria myllystä ja hyvälaatuista oliiviöljyä. Tarjoile basilikan kanssa.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
