WWF Suomi on jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

WWF Suomi menestyi jo toistamiseen loistavasti Suomen parhaita työpaikkoja kartoittavassa Great Place to Work -kyselyssä. WWF oli nyt omassa pienten organisaatioiden sarjassaan viidenneksi paras, kun viime vuonna sijoitus oli viidestoista. Tulokset julkistettiin tänään 3.2.2012.

”Sijoittuminen näin hyvin kilpailussa on tukijoillemme osoitus siitä, että WWF:ssä työtä tehdään sydämellä”, WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohweder sanoo.

Great Place to Work Institute Finland tekee vuosittain tutkimuksen Suomen parhaista työpaikoista, jotka valitaan organisaatioiden omien työntekijöiden mielipiteiden perusteella.

Instituutin määritelmän mukaan hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon. Hyvässä työpaikassa työntekijät ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä.

Liisa Rohwederin mukaan tulokset osoittavat sen, että työn sisältö WWF:ssä on palkitsevaa.

”Työntekijät kokevat työnsä merkitykselliseksi. Merkityksellinen ja työntekijöiden arvomaailmaa tukeva työ on palkitsevaa ja innostavaa. Motivoitunut henkilöstö saa aikaan upeita suojelutuloksia”, Rohweder jatkaa.

”On hienoa, että saan tehdä työtä ympäristönsuojelun parissa. Saan tehdä sellaista työtä, jonka koen tärkeäksi. Se on motivoivaa”, WWF Suomen ympäristökasvatusvastaava Hanna Seimola sanoo.

”Viime vuosina työyhteisössä on panostettu viihtyvyyteen ja yhteistyöhön. Myös viestintää on parannettu. WWF Suomi on hyvä työpaikka, koska täällä on paljon samanhenkisiä ihmisiä töissä. Työilmapiiri on kannustava.”

”Täällä on kiireistä, mutta rentoa. Ei tarvitse pingottaa. Henki on hyvä”, Seimola toteaa.

Pääsihteeri Rohwederin mukaan hyvä johtaminen sekä motivoituneet ja sitoutuneet työntekijät ovat WWF:n kaltaisessa organisaatiossa erityisen tärkeitä, koska toiminta perustuu yksityisten ihmisten lahjoituksille.

”Toiset sijoittavat pörssiyhtiöihin ja saavat mahdollisesti korvauksena euroja. Toiset taas sijoittavat meihin. Me jaamme osakeantina luonnon ja ihmisten hyvinvointia”, Rohweder sanoo.

Lisätiedot:

Yritysyhteistyön johtaja Anneli Alfthan, WWF Suomi

GSM: 0400 414 590

S-posti: [email protected]

Lisää Great Place to Work –kilpailusta http://www.greatplacetowork.fi/