Haaste heitetty Green Office -toimistoille – innovatiivisin energiatehokkuusratkaisu palkitaan

Green Office -toimistoilla on tammikuun loppuun asti aikaa tallentaa omia energiatehokkuushankkeitaan Energialoikka-sivustolle. LIFE EconomisE -tiimi valitsee hankkeista innovatiivisimman helmikuussa.

WWF:n LIFE EconomisE -hankkeen projektikoordinaattori Kata Kreft-Burman esitti Tee energialoikka toimistossa! -verkostotapaamisessa Green Office -toimistoille suunnatun kilpailuhaasteen. Kreft-Burman haastoi Green Office -toimistot jakamaan omia energiatehokkuushankkeitaan Energialoikka-sivuston kautta.

Tutustu tästä Energialoikka-sivustoon.

”Tarvitsemme esimerkkejä onnistuneista energiatehokkuushankkeista inspiroidaksemme muita sekä päästäksemme lähemmäs Pariisin ilmastosopimuksen ja EU:n kiinteistöpäästöjen tavoitteita. Energialoikka-sivustolla jaettavat Green Office -toimistojen energiatehokkuushankkeet ovat kaikkien ulottuvilla ja toivommekin niiden kannustavan uusiin aloitteisiin.”, Kreft-Burman sanoo.

LIFE EconomisE -hankkeen projektikoordinaattori Kata Kreft-Burman esitti haasteen Green Office -toimistoille.

LIFE EconomisE -hankkeen projektikoordinaattori Kata Kreft-Burman esitti haasteen Green Office -toimistoille.

Green Office -toimistot voivat tallentaa energiatehokkuushankkeitaan Energialoikka-sivulle 31.1.2019 saakka. WWF:n LIFE EconomisE -tiimi käy esimerkit läpi helmikuun alussa ja päättää voittajan, jolle luovutetaan kunniakirja. Lisäksi voittajasta tehdään artikkeli, joka julkaistaan WWF:n Green Office- ja LIFE EconomisE -sivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Green Office -toimistoilla on mahdollisuus lisätä energiatehokkuushankkeitaan Energialoikka-sivustolle myös kilpailun jälkeen. Sivuston tavoitteena on kannustaa kaikkia suomalaisia – sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä – ottamaan käyttöön luonnonvaroja säästäviä, puhtaampia ja energiatehokkaampia tapoja lämmittämiseen, liikkumiseen sekä tavaroiden ja palveluiden tuottamiseen.

WWF Green Office opastaa työpaikkoja toimimaan ympäristövastuullisesti ja auttaa rakentamaan vaikuttavan ympäristöjärjestelmän. Green Office auttaa toimistoja pienentämään ekologista jalanjälkeään, käyttämään luonnonvaroja viisaasti ja suojelemaan luonnon monimuotoisuutta. Energiatehokkuus on luonnollisesti tärkeä osa Green Office -järjestelmää.

Tutustu tästä WWF:n Green Office -sivustoon.

”Green Officen vaikuttavuus syntyy toteutuneista toimenpiteistä ja Energialoikka on loisto tapa kertoa niistä myös muille. Toimistojen suurimmat ympäristövaikutukset liittyvät yleensä kiinteistöön ja sen energiakulutukseen. Tarjoamme siis työkaluja, joiden avulla asiakkaamme voivat haastaa kiinteistön omistajia energiatehokkuustoimenpiteisiin tai toteuttaa niitä itse.”, Green Officen projektipäällikkö Anniina Virta-Toikka kertoo.

”Pyrimme kertomaan Green Office -verkoston sisällä hyvistä toimenpiteistä ja nyt on hyvä mahdollisuus kertoa niistä myös laajemmin. Tallentamalla omat hankkeet Energialoikka-sivustolle on mahdollisuus jakaa hyviä käytänteitä tiedoksi muille ja samalla saada positiivista huomiota vastuullisuuden saralta.”

LIFE EconomisE:n Green Office -haaste

• Green Office -toimistot tallentavat omia energiatehokkuushankkeitaan Energialoikka -sivustolle 31.1.2019 mennessä

• WWF:n LIFE EconomisE -tiimi käy läpi Green Office -toimistojen Energialoikkaan tallentamat hanke-esimerkit helmikuun alussa ja päättää voittajan

• 2 kategoriaa: innovatiivisin esimerkki ja esimerkkien määrä / toimisto

• Voittajat saavat kunniakirjat

• Voittajista tehdään helmi-maaliskuussa 2019 artikkeli, joka julkaistaan Green Officen- ja LIFE EconomisE:n verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa

LIFE EconomisE-hankkeen logot ja disclaimer-teksti.

Sinua saattaa kiinnostaa