6 tapaa ryhtyä ympäristösankariksi

Tuukan syntymäpäivätoive:
”Että tiikereitä olisi vielä silloin kun olen iso”

Viisivuotiaan Tuukan lempieläin on tiikeri. Tuukkaa on kuitenkin jo jonkin aikaa huolestuttanut, että onko tiikereitä enää olemassa, kun hän kasvaa isoksi. Syntymäpäivänsä kunniaksi hän päätti perustaa oman keräyksen tiikereiden puolesta, mikä onkin hyvä, koska arvioidaan, että viimeisen sadan vuoden aikana olemme menettäneet jopa 97 prosenttia maailman villeistä tiikereistä. Apu tulee todella tarpeeseen. Tavoitteena oli 50 euroa ja se jopa ylittyi. Hyvä Tuukka!

Myös sinä voit perustaa oman keräyksesi itsellesi tärkeän kohteen puolesta helposti osoitteessa oma.wwf.fi.

Tässä ideoita oman keräyksen perustamiseksi!

Pandasiivous
Siivouspäivä järjestetään jälleen 28.5. Se on mahtava tilaisuus kerätä vanhat tavarat kaapeista ja myydä ne. Tuotot voi lahjoittaa WWF:n ympäristönsuojelutyöhön.

Itämerijuoksu
Kevät ja kesä ovat juoksutapahtumien aikaa. Oma keräys onnistuu myös porukalla – pistä siis keräys pystyyn yksin tai yhdessä ja lähde tukemaan luonnonsuojelua.

Luonnonystävän syntymäpäivä
Täytätkö vuosia? Jos sinulla on jo tarpeeksi tavaraa, pyydä lahjoitus luonnonsuojelulle pakettien sijaan.

Norppaemojen päivä
Äitienpäivänä voi muistaa myös eläinmaailman äitisankareita. Perusta keräys saimaannorppien hyväksi ja auta norppaemoa vaativassa tehtävässään.

Tiikerikakkubaari
Pyöräytä ravintolapäivänä tiikerikakku ja myy sitä uhanalaisten tiikerien hyväksi. Ravintolapäivä järjestetään neljä kertaa vuodessa ja siihen voi osallistua missä tahansa.

Ilmastoillallinen
Earth Houria vietetään vuosittain maaliskuussa. Järjestä kotiisi ilmastoystävällinen illallinen ja pyydä vierailta pieni lahjoitus ilmastonsuojeluun.

Keräyksen voi perustaa osoitteessa oma.wwf.fi.
Voit valita kohteeksi uhanalaisen lajin tai kohdistaa lahjoituksen vaikkapa suomalaisen luonnon suojeluun. Saat määritellä keräyksen keston ja
tavoitteen itse.