Ratkaistaan ilmastokriisi yhdessä

Ilmaston lämpeneminen ihmisen toiminnan seurauksena on yksi suurimmista maailmanlaajuisista kriiseistämme. Ilmastonmuutos vaikuttaa dramaattisesti luontoon niin Suomessa kuin ulkomailla. Samalla se uhkaa ihmiskunnan tulevaisuutta, sillä tarvitsemme monimuotoista luontoa elääksemme tällä planeetalla. Lahjoittamalla ilmastotyölle osoitat, että yrityksenne haluaa toimia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi.

Uhat ja ratkaisumme

Rakennetaan yhdessä tulevaisuus, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa

WWF:n ilmastotyön tärkein tavoite on rajata ilmaston lämpeneminen 1,5 asteeseen. Tukemalla työtämme yrityksenne on mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta yhdessä kanssamme.

Lahjoitusvaroista noin 80 % käytetään suoraan luonnonsuojelun tarpeisiin. Noin 20 % käytetään raportointiin, hallintoon ja varainhankintaan.

Mitä yritysten tuella tehdään?

  • Ohjaamme pääomavirtoja pois fossiilitaloudesta ilmastonmuutosta hillitsevään liiketoimintaan
  • Edistämme uusiutuvan energian käyttöönottoa ja rakennusten energiatehokkuutta
  • Torjumme metsäkatoa Suomen lisäksi muun muassa Himalajalla, Borneolla ja Itä-Afrikassa suojelemalla, kasvattamalla ja ennallistamalla metsiä
  • Vaikutamme siihen, että ilmastonmuutoksen hillintä on merkittävässä osassa Suomen ja EU:n politiikkaa
  • Autamme päästövähennysratkaisuja tarjoavia yrityksiä pärjäämään markkinoilla
  • Kasvatamme tietoisuutta ilmastokriisistä ja järjestämme vuosittain maailman suurimman ilmastotapahtuman, WWF:n Earth Hourin
  • Osallistumme kansainvälisiin ilmastoneuvotteluihin ja valvomme ilmastosopimusten noudattamista
  • Hillitsemme luonnonvarojen ylikulutusta ohjaamalla ruuantuotantoa ja -kulutusta ilmastoystävällisiksi
  • Autamme ihmisiä ja eläinlajeja sopeutumaan ilmastomuutoksen seurauksiin

Maksutapoina ovat verkkolasku, korttimaksu ja verkkopankki.

Haluaako yrityksenne auttaa luontoa suurella lahjoituksella ja viestiä tuesta laajemmin? Lue lisää

Kun yrityksenne tukee WWF:n luonnonsuojelutyötä vähintään 20 000 euron lahjoituksella, voimme tehdä yhteistyösopimuksen, johon määrittelemme yrityksellenne sopivimman suojelukohteen ja lahjoitussumman. Tuolloin sovimme myös mahdollisesta yhteisestä viestinnästä. Yhteistyöviestintä voi olla esimerkiksi näkyvyyttä WWF:n kanavissa tai työyhteisöllenne järjestetty webinaari, jossa suojeluasiantuntijamme kertoo luonnon tilasta ja yritystuen merkityksestä. Yrityksenne voi myös tehdä suuren lahjoituksen suoraan tämän lahjoitussivun kautta ilman sopimusta ja yhteistyöviestintää.

Lue lisää yhteistyötavasta ja ota yhteyttä

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Asiakkuuspäällikkö
Tiina Jussila

Tutustu WWF:n monipuolisiin yhteistyömahdollisuuksiin

Yhdessä yritysten kanssa rakennamme tulevaisuuden, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa. Yritykset voivat tukea WWF:n luonnonsuojelutyötä lahjoituksella tai toteuttaa konkreettisesti vastuullisuustavoitteitaan kumppaninamme.

Katso kaikki yritysten yhteistyötavat

Tutustu WWF:n monipuolisiin yhteistyömahdollisuuksiin

Yhdessä yritysten kanssa rakennamme tulevaisuuden, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa. Yritykset voivat tukea WWF:n luonnonsuojelutyötä lahjoituksella tai toteuttaa konkreettisesti vastuullisuustavoitteitaan kumppaninamme.

Sinua saattaa kiinnostaa