© Martin Harvey / WWF-Canon
AUTA PELASTAMAAN NORSUT!
Joka päivä salametsästetään lähes sata norsua. WWF toimii koko maailmanlaajuisen verkostonsa voimalla lopettaakseen tämän turhan teurastuksen. Pysäytä raaka salametsästys yhdessä WWF:n kanssa!
©  Martin Harvey / WWF-Canon
KUMMIT OVAT TÄRKEITÄ
Säännöllisenä tukijana eli kummina mahdollistat pitkäjänteisen työmme. Olet mukana suojelemassa uhanalaisia lajeja ja niiden arvokkaita ja ainutlaatuisia elinympäristöjä. Meitä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.
©  Ismo Marttinen / WWF
YHDESSÄ SAAMME PALJON AIKAISEKSI
Vuonna 2015 WWF Suomi teki jälleen aktiivista ja monipuolista suojelutyötä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Ilman tukijoitamme ja yhteistyökumppaneitamme nämä saavutukset eivät olisi olleet mahdollisia. Lämmin kiitos!
©  Päivi Rosqvist / WWF
Elinalueet on suojeltava
Suojelemme alueita, jotka ovat luonnoltaan erityisen monimuotoista. Itämeri, suomalainen luonto, Himalaja, Arktis ja itäinen Afrikka kätkevät sisäänsä arvokkaita lajeja ja tarvitsevat apua kipeästi.
©  Brian J. Skerry / National Geographic Stock / WWF
Lajeja katoaa hälyttävällä nopeudella
Uhanalaiset lajiit kuten tiikeri ja saimaannorppa on ajettu ahtaalle. Ne tarvitsevat apuamme. Suojelemalla ainutlaatuiset lajiimme jätämme seuraaville sukupolville elinvoimaisen maapallon.