Yli 120 000 euroa luonnonsuojeluun – nämä yritykset ja organisaatiot tukivat WWF:n työtä joululahjoituksella

Lähes sata suomalaista yritystä ja organisaatiota antoi jouluna 2021 lahjan luonnolle. Keräsimme yritysten joulukampanjassa huikeat 123 251 euroa monimuotoisen luonnon turvaamiseksi. Lämmin kiitos kaikille joululahjoittajille! Suojelutyömme ei olisi mahdollista ilman tärkeitä yritystukijoitamme.

Monimuotoinen luonto on arvokas lahja meille jokaiselle. Se mahdollistaa kaiken elämän maapallolla.

Valitettavasti tilanne on kuitenkin kriittinen, sillä luonto köyhtyy hälyttävää vauhtia. Lajien kiihtyvä katoaminen ei uhkaa pelkästään luontoa itseään, vaan se vaarantaa myös meidän ihmisten terveyden, ruuantuotannon ja talouden. WWF:n tavoitteena on pysäyttää luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen ja rakentaa tulevaisuus, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa. Myös yrityksillä on tärkeä rooli tässä muutoksessa.

Vuoden 2021 jouluna lähes sata suomalaista yritystä ja organisaatiota antoi takaisin luonnolle tukemalla WWF:n suojelutyötä lahjoituksella. Yritysten joululahjoituksia kertyi 123 251 euroa eri suojelukohteille.

Joulukampanjan kautta tuettiin erityisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tehtävää työtä, Itämeren, metsien ja saimaannorpan suojelua sekä yleisesti WWF:n luonnonsuojelutyötä. Yritykset ja organisaatiot valitsivat useista kotimaisista ja kansainvälisistä lahjoituskohteistamme itselleen sopivimman.

Tuen avulla autamme uhanalaisia lajeja kotimaassa ja maailmalla, vaikutamme päättäjiin ja ihmisten käyttäytymiseen, työskentelemme ilmaston ja erilaisten elinympäristöjen hyväksi sekä jalkaudumme kenttätöihin.

”WWF kiittää suuresti kaikkia yritystukijoitamme. Lahjoittajayritykset ovat mukana ratkaisemassa maapallon vakavimpia ympäristökriisejä yhdessä kanssamme. Lahjoitukset mahdollistavat pitkäjänteisen työmme monimuotoisen luonnon hyväksi”, sanoo WWF:n yritysyhteistyön johtaja Kati Malmelin.

Joululahjoittajat 2021

Nämä yritykset ja organisaatiot lahjoittivat WWF:n joulukampanjaan:

Cargotec, Citycon, Consolis Parma, Napa, Teollisen yhteistyön rahasto (Finnfund), David Brown Santasalo Finland, ME Group, Minimani Yhtiöt , Sintrol, Aidon , Accenture, Detection Technology, Skanska, VIincit, Sabik Marine, Finanssiala, Spinnova, Encore ympäristöpalvelut, The Boston Consulting Group Nordic, Husqvarna, Laitila Coating, Remeo, Finnpilot Pilotage, Kiertokapula, M-Drifter, Topcon Healthcare Solutions EMEA, Chindicom, Atostek , Kempower, Metso Outotec, Saint-Gobain Finland PAM, Biotronik, Forchem, Oilon Group, Jaana Transport, Provetum, R-Group Baltic, Helsingin Kaupunginorkesterin Muusikot, Gaia Consulting, Juuriharja Consulting Group, Finebrands, RefDesign, Teleste, SR-Instruments, Rakennuttamispalvelu Juha Vanhanen, Patovet, Mooncat, Arkkitehdit Tommila, M-Levy, Taskut Communications, Sammet Dampers, Atao, Datalounges, BeeTee, Outloud, Resta Masa, Canform, Virran Varrelta Design, MetropoliLab, ManPowerGroup, TottiWatti, Arkkitehtitoimisto Pekka Helin & Co, Vuoksesi, Lilhil, Aastat, Pieni insinööritoimisto, Horton International, Avosylin yhtymä, Linen Connection, Suomen Fysioterapeutit, INNER Sisustusarkkitehdit, Castren & Snellman Asianajotoimisto, Koherenssi, Medfiles, Enfo, Psykologipalvelut Hyvän MielenTila, React & Share, Nos Creative, Biotsek, Kierivä, Grand Trimm, Go Event / Kiva Campers, Otavanpää, Apropus, Roschier Asianajotoimisto, J. Kaurila, Kråkvilan Garden & wellness, HYY:n Vihreät, Tekoshirt, Seppälän koulukuvat, Keski-Suomen Eläinklinikka, Kytola Instruments, Forum Virium Helsinki sekä muutama anonyymi lahjoittaja.

Joulukampanjamme on näkyvillä 17.1. saakka. Sivustolla voit halutessasi tutustua tarkemmin yritysten lahjoitussummiin ja -kohteisiin.

Yritykset ja organisaatiot voivat tukea luonnonsuojelua vuoden ympäri

WWF:n työtä on mahdollista tukea koko vuoden ajan, kun joulukampanjasivu tulee päivittymään kertalahjoitussivuksi. Jos olet kiinnostunut laajemmasta yritysyhteistyöstä, voit tutustua myös muihin yhteistyötapoihin.

WWF Suomen saamasta tuesta noin 80 % käytetään suoraan luonnonsuojelun tarpeisiin. Noin 20 % käytetään raportointiin, hallintoon ja varainhankintaan. WWF ei ole liiketoiminnasta arvonlisäverovelvollinen, alv 0 %.

Emme voi vastaanottaa lahjoituksia yrityksiltä, joiden toiminta on ristiriidassa suojelutavoitteidemme kanssa. Näitä ovat esimerkiksi aseteollisuus, tupakkateollisuus sekä yritykset, joiden liiketoiminta keskittyy fossiilisiin polttoaineisiin tai ydinvoimaan.

Ole osana muutosta

Yritysyhteistyön mahdollisuudet WWF:n kanssa ovat monipuoliset. Voit edistää ympäristötavoitteita kanssamme, tehdä royalty-yhteistyötä tuotteisiin ja palveluihin liittyen, rakentaa työpaikallesi ympäristöjärjestelmän sekä tukea työtämme lahjoituksin ympäri vuoden.

Katso yhteistyötavat

Ole osana muutosta

Yritysyhteistyön mahdollisuudet WWF:n kanssa ovat monipuoliset. Voit edistää ympäristötavoitteita kanssamme, tehdä royalty-yhteistyötä tuotteisiin ja palveluihin liittyen, rakentaa työpaikallesi ympäristöjärjestelmän sekä tukea työtämme lahjoituksin ympäri vuoden.