Edenredin henkilöstölahjat tukevat WWF:n työtä – moni työntekijä valitsee tavaran sijasta lahjoituksen luonnolle

Työsuhde-etuja tarjoavan Edenredin lahjakorteilla on kerätty yli 46 000 euroa Itämeren suojeluun. Edenredin asiakasyrityksissä aineettomat henkilöstölahjat ovat olleet toivottu lisä materian rinnalle.

Edenred Finland myy suomalaisille yrityksille erilaisia työsuhde-etuja, kuten liikunta- ja kulttuurietuja sekä yrityslahjaksi tarkoitettuja lahjakortteja. Delicard®-lahjakorteilla asiakasyritys voi kiittää ja palkita niin työntekijöitä, asiakkaita kuin yhteistyökumppaneita. Lahjakorttivalikoimassa on tuotteiden ja palveluiden ohella myös aineettomia lahjoja. Lahjan saaja voi esimerkiksi valita vaihtoehtojen joukosta lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.

Edenred on ollut WWF:n yrityskumppanina syksystä 2022 lähtien tarjoamalla Delicard®-lahjakorttiasiakkailleen mahdollisuuden auttaa Itämerta.

Tuen avulla WWF toimii vaikuttavasti Itämeren pelastamiseksi

Lahjoituksia Itämeren suojeluun on kertynyt jo yli 46 000 euroa. Lunastettujen lahjakorttien arvo lahjoitetaan lyhentämättömänä WWF:n työlle Itämeren pelastamiseksi.

Tuen avulla WWF toimii monin keinoin herkän ja saastuneen meren suojelemiseksi. Yhtenä tärkeimpänä keinona on kosteikoiden rakentaminen pelloille ja talousmetsiin, sillä kosteikot torjuvat Itämeren rehevöitymistä imemällä ravinteita itseensä. Lue lisää, mitä tuella tehdään.

”Alustan tarjoaminen on todella merkityksellistä WWF:n varainkeruulle. Voittoa tavoittelemattomana ympäristöjärjestönä lahjoitukset ovat työmme elinehto, sillä ne mahdollistavat pitkäjänteisen suojelutyön jatkumisen. Olemme kiitollisia, että moni lahjakortin saajista on valinnut lahjoituksen Itämeren hyväksi”, kiittää WWF:n yritysyhteistyön asiakkuuspäällikkö Tiina Jussila.

Yritysyhteistyö ympäristöjärjestön kanssa sopii Edenredin arvoihin

Edenredillä koetaan, että yritysyhteistyö on tukenut erinomaisesti yrityksen vastuullisuustavoitteita.

Hyväntekeväisyysyhteistyöt ovat Edenredille tärkeä tekijä, sillä ne eivät vain laajenna lahjakorttiemme tuotevalikoimaa, vaan tuovat esille meille tärkeitä asioita ja arvoja. Näin voimme antaa näkyvyyttä kohteille, joille haluamme aidosti antaa tukemme”, sanoo Laura Kuusela, Edenredin vastuullisuusjohtaja.

Yritys on sitoutunut tekemään töitä yhteisen ympäristömme eteen sekä Suomessa että ympäri maailman.

”Koska olemme globaali yritys, näemme, että meillä on suuri vastuu ympäristöstä sekä roolistamme yhteiskunnassa. On siis sanomattakin selvää, että kun meille avautuu mahdollisuus tukea ympäristöä myös lahjakorttipalvelumme kautta, haluamme tarttua siihen”, Kuusela kertoo.

Yrityslahjoitus sitouttaa henkilöstöä työpaikan hyväntekeväisyyteen

Hyväntekeväisyyslahjakortit ovatkin saaneet positiivisen vastaanoton Edenredin asiakkaiden parissa. Ne ovat tapa sitouttaa henkilöstöä työpaikan vastuullisuustoimenpiteisiin ja hyväntekeväisyyteen.

Kuuselan mukaan asiakasyrityksissä on kaivattu perinteisten tavaralahjojen lisäksi aineettomia vaihtoehtoja, joilla voidaan vähentää luonnonvarojen ylikulutusta.

”Asiakkaamme ovat poikkeuksetta tyytyväisiä kuullessaan, että lahjakorttimme antavat lunastajilleen mahdollisuuden kantaa kortensa kekoon myös ympäristömme suojelemisen puolesta. Tämä on ollut toivottu lisä materian rinnalle ja matalan kynnyksen keino osoittaa tukensa tärkeälle asialle”, Kuusela kertoo.

Kumppanuus Edenredin kanssa jatkuu syksyllä 2023, jolloin Delicard®-lahjakorttien kautta kerätään varoja WWF:n työlle suomalaisten metsien suojelemiseksi.

Yritys, auta luontoa yhdessä WWF:n kanssa

Toimimme yhdessä yritysten kanssa luontokadon pysäyttämiseksi, sillä kaikkia tarvitaan mukaan rakentamaan tasapainoista tulevaisuutta luonnolle ja ihmisille.

Katso lahjoitus- ja kumppanuustavat

Yritys, auta luontoa yhdessä WWF:n kanssa

Toimimme yhdessä yritysten kanssa luontokadon pysäyttämiseksi, sillä kaikkia tarvitaan mukaan rakentamaan tasapainoista tulevaisuutta luonnolle ja ihmisille.