WWF-lehti 1/2016
Pääkirjoitus
Pöytä on katettu vastuullisille ruokavalinnoille
Pääkirjoitus
Pääjutut
Kymmenen vuotta, satoja saavutuksia
Luonnon monimuotoisuuden hupeneminen on nopeampaa tropiikissa ja kehittyvissä maissa kuin lauhkeiden vyöhykkeiden kehittyneissä maissa, kuten Suomessa. Siksi WWF Suomi tukee suojelutyötä muun muassa Borneolla, Itä-Afrikassa ja Himalajan alueella. Vaikka haasteet ovat suuria, niin ovat suojelutyömme saavutuksetkin. Kymmenen vuoden aikana olemme ulkoministeriön kehitysyhteistyövaroin sekä yritysten ja yksityisten henkilöiden tuella ottaneet aimo askelia kumppaniemme kanssa.
Kymmenen vuotta, satoja saavutuksia
Luonnon monimuotoisuuden hupeneminen on nopeampaa tropiikissa ja kehittyvissä maissa kuin lauhkeiden vyöhykkeiden kehittyneissä maissa, kuten Suomessa. Siksi WWF Suomi tukee suojelutyötä muun muassa Borneolla, Itä-Afrikassa ja Himalajan alueella. Vaikka haasteet ovat suuria, niin ovat suojelutyömme saavutuksetkin. Kymmenen vuoden aikana olemme ulkoministeriön kehitysyhteistyövaroin sekä yritysten ja yksityisten henkilöiden tuella ottaneet aimo askelia kumppaniemme kanssa.
Vähemmän lihaa lautaselle
Hyvä ruoka jää kutittelemaan makuhermoja pitkäksi aikaa. Mutta minkälaisia jälkiä ruoantuotanto jättää ympäristöön?
Vähemmän lihaa lautaselle
Hyvä ruoka jää kutittelemaan makuhermoja pitkäksi aikaa. Mutta minkälaisia jälkiä ruoantuotanto jättää ympäristöön?