Tee testamenttilahjoitus luonnolle

WWF:n suojelutyölle osoitetulla Luontotestamentilla varmistat, että nimissäsi tehdään paljon hyvää vielä oman maallisen matkasi jälkeenkin. Kun teet Luontotestamentin, voit nimetä WWF:n edunsaajaksi kokonaan tai osittain.

Pitkäjänteistä toimintaa

Yli puolet WWF Suomen toiminnan rahoituksesta tulee yksityisiltä ihmisiltä erilaisina lahjoituksina, kuten testamenttilahjoituksina. Moni tärkeä uhanalaisten villieläinten ja niiden elinympäristöjen suojeluhanke jäisi ilman tukijoita toteutumatta. Tekemällä Luontotestamentin ja nimeämällä siihen WWF:n edunsaajaksi osittain tai kokonaan varmistat, että perintösi käytetään arvojesi mukaisesti. Samalla jätät arvokkaan muiston tuleville sukupolville. Muistathan, että liian pientä testamenttilahjoitusta ei ole olemassakaan!

Luonnonsuojelu on pitkäjänteistä ja tavoitteellista työtä, jota ohjaavat parhaat asiantuntijamme sekä Suomessa että maailmalla. Apu menee aina sinne, missä tarve on suurin. Olemme luotettava ja vastuullinen ympäristöjärjestö, jonka varojen käyttö on läpinäkyvää ja lahjoittajien tahdon mukaista. Yleishyödyllisenä yhteisönä WWF:n ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksista perintöveroa, joten varat käytetään kokonaisuudessaan luonnon hyväksi. Luontotestamenttia tehdessä tulee käyttää säätiön virallista nimeä: Maailman Luonnon Säätiö – World Wide Fund for Nature, Suomen rahasto sr.

Luontotestamentin tekijöitä

Miksi minä tein Luontotestamentin WWF:lle? Selaa kuvia ja tarinoita.

Liian pientä lahjoitusta ei ole ole­mas­sa­kaan.

Liisa Rohweder
pääsihteeri

Liian pientä lahjoitusta ei ole ole­mas­sa­kaan.

Liisa Rohweder
pääsihteeri

Saammeko olla avuksi?

Kun haluat olla varma, että WWF:n hyväksi tuleva testamentti on pätevä, kannattaa sinun käyttää sen laatimisessa juristin apua. Mikäli haluat keskustella testamenttilahjoittamisesta tai tilata materiaalit (esitteen, ohjeet ja esimerkkipohjat), ole hyvä ja lähetä alla oleva yhteydenottopyyntö. Materiaalit löytyvät ovat saatavilla myös ruotsiksi.
Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

Materiaalitilaus ja/tai yhteydenottopyyntö

WWF Suomi 50 vuotta

Olemme tehneet jo 50 vuotta töitä luonnon puolesta. Viidessä vuosikymmenessä olemme saaneet aikaan merkittäviä tuloksia, mutta meitä tarvitaan yhä.

Tutustu historiaamme

WWF Suomi 50 vuotta

Olemme tehneet jo 50 vuotta töitä luonnon puolesta. Viidessä vuosikymmenessä olemme saaneet aikaan merkittäviä tuloksia, mutta meitä tarvitaan yhä.