© Sabrina Bqain / WWF
Vähemmän ja parempaa!
Ilmastonmuutoksen, Itämeren ja luonnon monimuotoisuuden kannalta on ratkaisevaa, kuinka paljon ja minkälaista lihaa syömme. WWF:n Lihaopas auttaa sinua tekemään ympäristön kannalta parempia valintoja!
©  Martin Harvey / WWF-Canon
KUMMIT OVAT TÄRKEITÄ
Säännöllisenä tukijana eli kummina mahdollistat pitkäjänteisen työmme. Olet mukana suojelemassa uhanalaisia lajeja ja niiden arvokkaita ja ainutlaatuisia elinympäristöjä. Meitä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.
©  Ismo Marttinen / WWF
YHDESSÄ SAAMME PALJON AIKAISEKSI
Vuonna 2018 WWF Suomi teki jälleen aktiivista ja monipuolista suojelutyötä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Ilman tukijoitamme ja yhteistyökumppaneitamme nämä saavutukset eivät olisi olleet mahdollisia. Lämmin kiitos!
©  Brian J. Skerry / National Geographic Stock / WWF
Lajeja katoaa hälyttävällä nopeudella
Uhanalaiset lajiit kuten tiikeri ja saimaannorppa on ajettu ahtaalle. Ne tarvitsevat apuamme. Suojelemalla ainutlaatuiset lajiimme jätämme seuraaville sukupolville elinvoimaisen maapallon.
©  Thomas Haugersveen / WWF-Norway
Kulutamme liikaa
Päästöt, metsäkato ja merien köyhtyminen vaikuttavat ympäristön ja eläinten lisäksi myös ihmisten hyvinvointiin. Ratkaisut ympäristöongelmiin ovat jo olemassa, eikä aikaa ole hukattavaksi.